Secondary Logo

Karrier

Nyitott pozíciók

Újonnan alapított, magyar tulajdonban lévő, újszerű és rendkívül modern technológiát fejlesztő és gyártó vállalatunk nem kisebb küldetésbe fogott, mint a világunk energiaellátási kihívásainak, problémáinak az enyhítése, támogatása. Energiatárolókat alkotunk a kedvező körülmények között megtermelt villamos energia hatékony tárolására. Ráadásul környezettudatos módon tesszük mindezt, mivel termékünkkel biztosítjuk azt, hogy a természetes módon előállított energia a legnagyobb mértékben hasznosítható legyen, s ne vesszen kárba, így képesek legyünk összességében minél nagyobb mennyiségű megújuló energiát alkalmazni. Számodra is fontosak a technológiai újítások és a környezettudatosság? Velünk tehetsz érte.

Társaságunkhoz elsősorban az alább listázott nyitott pozíciók valamelyikére jelentkezéssel van lehetőséged pályázni. 

Amennyiben nem találsz végzettségednek vagy érdeklődési körödnek megfelelő aktuálisan nyitott pozíciót, de mindenképp hallatnál magadról, úgy van lehetőséged a jelentkezési lap kitöltésével és önéletrajz csatolásával megtenni ezt.

munkatarsakat-keresunk

Jelentkezési lap

Jelentkezési lap

Maximum file size: 2.1MB

Section

GDPR
Az űrlap kitöltésével és beküldésével egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztató és Adatvédelmi Szabályzat tartalmát megismertem, a benne foglaltakat megértettem és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez.